fbpx
Select Page

ALUMINA VRATA

Izdržljivost ispred svega.

Sada od dve vrste materijala – PVC i ALU

SVE JE U PROFILU !

Pri izboru aluminijumskih vrata najvažnija stvar je odabir serije profila od kojih se ona izrađuju. Postojanost i dugotrajna besprekorna funkcija su stvari koje vrata moraju da ispunjavaju pored estetike i protivprovalne sigurnosne zaštite. Profili i okovi koje koristimo u procesu proizvodnje su vrhunskog kvaliteta čime se postiže besprekorno funkcionisanje i dug vijek trajanja.

OKOV I NOSI I POKREĆE !

U Vaša vrata ugradjujemo iskljucivo okov „SIGENIA“ ili “STUBLINA”, kako bi se postigle što kvalitetnije i dugotrajnije mehaničke karakteristike vrata.Okov nosi i pokreće vrata, iz tog razloga ugrađujemo samo najbolje marke okova kako bi se ostvarilo što bolje zatvaranje krila uz štok i u zoni kvake te u zoni baglama, a time i besprijekorno dihtovanje Alumina vrata .

CNC TEHNOLOGIJA IZRADE

Vaša vrata izrađujemo na najnovijim CNC mašinama proizvođača ELUMATEC i MURAT (godina proizvodnje mašina 03/2016. godine). Savršena preciznost, perfektna završna obrada, kontrola spajanja samo su neke od prednosti korištenja CNC tehnologije u ALUMINA vratima. Za vrhunski proizvod firma   kontinuirano ulaže u opremu i stalnu edukaciju zaposlenih u proizvodnji vrata.

Želite još informacija - pišite nam:

NEMA OGRANIČENJA U BOJAMA I MODELIMA

Alumina VRATA nude mogućnost odabira boje profila, te pored osnovne BIJELE u opticaju su SIVA, tamno siva ANTRACIT, ali i imitacije drveta od svijetlog, zlatnog, do tamnog HRASTA i cijela RAL karta boja.

KATALOG VRATA

Preuzmite BESPALTNO naš katalog vrata.
Dugogodišnja saradnja sa kompanijom ALUMINA RS na zavidnom je nivou. Brzi odgovori, dostupna rješenja, kvalitetni proizvodi. Sve pohvale !
Mirko Tadić

Direktor, MT PONOS doo

Profesionalnost na veoma visokom nivou. Kvalite isporučenih proizvoda, postprodajni servis bez greške. Stvarno firma za preporuku.
Đuro Pantić

General Menager, GP PLIVA ad

Mlad tim ambicioznih i edukovanih ljudi. Sve zahtjeve koje sam imao, ljudi su ispostovali, čak i prije dogorenog roka montaže.
Slobo Preradović

Direktor, ENIGMA-PROMET doo

Pišite nam:

2 + 13 =

ALUMINA Srbija

 

  • Fabrika prozora i vrata Beograd
+381 (0)66 191 111

Mail: info@alumina.rs

ALUMINA BiH

  • Fabrika prozora i vrata
Branka Popovića 41, Banja Luka
+387 51/ 371-899
  • Poslovnica Mrkonjić Grad
Sportska bb, Mrkonjić Grad
+387 50/211-005
  • Fabrika Knezevo
Rajka Dukića bb, Kneževo
+387 51/924-348

Mail: info@alumina.rs

ALUMINA.RS

PREUZMITE KATALOG VRATA

ALUMINA Fabrika Prozora i Vrata

You have Successfully Subscribed!

Preuzmi Kupon za Popust

Preuzmi Kupon za Popust

Kupon kod Vam je poslan na mail ili broj telefona. Prilikom kupovine odštampajte kupon kod i pokažite ga prodajnom osoblju.